GoXplore fyller 15 år - Det firar vi!

GoXplore fyller 15 år! Den andra april 2001 startades Work & Travel Company det som idag är GoXplore med ett och samma fokus då som nu; att hjälpa unga människor ut i världen för att jobba & resa. Vid starten hade vi bara ett program och ett land som vi jobbade med; Australien. Vårt Work & Travel Australien program var marknadens första och största, vi har hjälpt många tusentals förväntansfulla ungdomar ut på sitt livs äventyr i detta sköna land. Under resans gång har vi lagt till fler länder och program allt från att jobba som engelsklärare i Kina, till att jobba som volontär i Afrika eller göra en skidsäsong i Klippiga Bergen. 2009 gick vi samman med Norska X-plore och tillsammans bildade vi GoXplore och genom det blev vi Nordens Största specialist på att kombinera jobb med resor runt om i världen!

Vi på GoXplore har flera decenniers erfarenhet av att hjälpa till med att förverkliga drömmen om en tid utomlands genom att jobba och resa. Genom åren har vi ställts inför en rad utmaningar och situationer som vi löst och detta har gjort oss bättre på det vi gör, och vårt mål är alltid 100 % nöjda kunder och med branschens bästa service. Ett kvitto på att vi levererar bra och god service är att vi 2015 hade det största antalet resenärer någonsin och många av dessa resenärer var rekommenderade av tidigare resenärer, det bästa betyget vi kan få och som vi är väldigt glada och stolta över!

Framtiden ser med andra ord ljus ut och vi kommer att lägga till program och länder och fortsätta förverkliga våra kunders drömresor som vi gjort i 15 år nu. Lagom till vårt 15 års jubileum så kommer att vi att lansera GoXplore i Finland och öppnar inom kort ett kontor i centrala Helsingfors där vi kommer att erbjuda våra tjänster och service till Finska ungdomar!

För att fira att vi fyller 15 så kommer vi att erbjuda de 15 första kunderna som bokar en resa under vecka 15; 1500 kr i rabatt!

Dare to Goxplore!

HITTA DITT ÄVENTYR IDAG!

Detta blev publicerat fredag 01 april 2016 kl 18:58

Hem » Nyheter » GoXplore fyller 15 år - Det firar vi!

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar