Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har det jättebra. Det har absolut varit stora skillnader och det tog några dag att komma in i det, speciellt då man tvingades tala engelska hela tiden, något som man måste vänja sig lite vid. Det händer så mycket här hela tiden så det känns som att mina första 3 veckor här har gått som blixten och det känns konstigt att snart bege mig vidare när man väl har blivit hemmastadd här men det ska bli roligt med nästa projekt. Jag känner verkligen att man utvecklats snabbt här, bara att våga ta mer plats i samtalen trots att det inte är mitt förstaspråk och jag har verkligen fått en helt annan uppskattning för mitt liv hemma och det som jag ser som självklarheter. Så kul verkligen att få ta del i flickornas utbildning och man ser de utvecklas från lektion till lektion, något som är helt fantastiskt. Jag kommer nog definitivt att återvända hit någon gång efter det att jag har tjänat ihop pengarna igen.

Signe (Juni 2018) // Community Service

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!