Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Som volontär ger du mycket av dig själv till projekten du jobbar med. Ibland uppstår besvikelse och frustration, som när bara en handfull elever dyker upp till math club, eller när bristen på pengar gör att byggandet av gemensamma duschutrymmen står stilla i flera veckor. Men allt tålamod och kulturkrockar i världen mäter sig ändå inte med all den kärlek, tacksamhet och livsglädje du får tillbaka. Mina två månader i Livingstone har varit de bästa i mitt liv, och jag längtar tills jag kan resa tillbaka.

Franciska (oktober 2016) // Community Service

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Leo S beställde vårt Volontär Sydafrika program för 0h sedan. Är det något för dig också??!