Login

Bokning Gruppresa Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Gruppresa Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Resan var fantastisk! Jag hade aldrig lärt mig så mycket eller gjort så många utflykter om jag hade åkt själv, då hade det bara blivit sol och bad. Nu när vi bodde nära lokalbefolkningen, hade kultur-och språkkurser och åt hemlagad mat fick jag ut så mycket mer av resan. Jag fick träffa barn på skolor och dagis där vi lärde ut engelska, de var så härliga! Det var skratt och skoj från början till slut. Jag fick vara med och släppa ut babysköldpaddor i havet, vilket var en mäktig känsla, och även mata dem med både fisk och krabba och skrubba dem med en liten tandborste varje dag. Jag fick göra yoga varje morgon sista veckan då vi steg upp innan solen. Vi hörde både tuppar som gal och fåglar som sjöng utanför oss. Allt det här hade jag ju inte upplevt om jag inte hade åkt på en gruppresa till Bali med GoXplore. Så tveka inte! Våga res iväg till okända platser och upplev drömmen...

Matilda // Gruppresa Bali

Hem » Land » Bali » Gruppresa Bali » Bokning Gruppresa Bali

Elias V beställde vårt Work & Travel Australien program för 30h sedan. Är det något för dig också??!