Bokning Gruppresa Bali

Gruppresa Bali er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Oj, vart ska jag börja. Denna resa har varit det häftigaste jag varit med om. På tre veckor har vi hunnit se och göra så mycket. Tiden har sprungit iväg samtidigt som det känns som om vi varit borta i flera månader. Är så tacksam över vad vi fått uppleva. Att få ta del och lära sig av religionen och kulturen, träffa så mycket nya människor runt om från hela världen, ta hand om djur, få lära barn engelska och se deras lycka i det lilla dom har, att få se nya vackra delar av jorden som jag aldrig hade fått se innan. Denna resa har haft allt. Vi har sett så otroligt mycket men vi har också kunnat slappna av och umgås vid poolen och ta vara på det fina vädret. Kombinationen av jobb, semester och äventyr har varit helt perfekt.

Julia feb-19 // Gruppresa Bali

Hem » Land » Bali » Gruppresa Bali » Bokning Gruppresa Bali

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!