Login Orolig för dina resplaner pga Coronaviruset?

Bokning Gruppresa Bali

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Gruppresa Bali. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Tre veckor av sol, skratt och fantastiska människor. Massor med erfarenheter och härliga minnen. Min resa till Bali och alla upplevelser jag fick på den kommer jag att komma ihåg för alltid.

feb-19 // Gruppresa Bali

Hem » Land » Bali » Gruppresa Bali » Bokning Gruppresa Bali

Senaste nyheter: Vi har 2a års visum till Nya Zeeland - Först till kvarn gäller