Login 17 MUST HAVE- appar för din Australien-resa!

Bokning Orangutan Centre

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Cecilia och jag är ansvarig för Orangutan Centre. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 0731-454956 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag hade en fantastisk tid på Orangutan Center och det var magiskt att komma så när djuren och lära sig om primaterna! Att veta att jag är en del av bevarandearbetet och för att arbeta för motverka utrotning av arten är en obeskrivlig känsla!

Sandra // Orangutan Centre

Hem » Land » Malaysia » Orangutan Centre » Bokning Orangutan Centre

Vårt nästa informationsmöte är 2019-02-09 i Stockholm. Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!