Bokning Praktik Australien

Praktik Australien er foreløpig stengt på grunn av pandemien. Meld deg på helt uforpliktende, så kontakter vi deg så snart vi vet når programmet åpner, for å høre om du fortsatt er interessert. Vi vil ikke sende deg noe depositum før programmet åpner igjen, og du bekrefter at du fortsatt ønsker å reise.

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag arbetade nio till fem men de är mycket mer laidback i Australien. På ett sätt är det jättehärligt, men det kan också vara frustrerande.På helgerna upptäckte jag nya sidor av landet. Favoriten var att vandra i nationalparken Blue Mountains som sveps in av ett blåaktigt dis från avdunstande eukalyptusträd. Det finns mycket nationalparker och häftiga saker på nära håll. Det finns även många schyssta stränder nära Sydney dit man kan åka för att bada och surfa.

Petter // Praktik Australien

Hem » Land » Australien » Praktik Australien » Bokning Praktik Australien

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig