Login

Bokning Praktik Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Praktik Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ja jag känner att jag har lärt mig mycket om bemötande och kommunikation och hur svårt det kan vara att hamna i en ny kontext vilket jag tror är till en fördel när man arbetar inom social arbete, det är viktigt att vara ödmjuk och sätta sig in i klienterna situation.

Viola // Praktik Australien

Hem » Land » Australien » Praktik Australien » Bokning Praktik Australien

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig