Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Praktik Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Praktik Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag arbetade nio till fem men de är mycket mer laidback i Australien. På ett sätt är det jättehärligt, men det kan också vara frustrerande.På helgerna upptäckte jag nya sidor av landet. Favoriten var att vandra i nationalparken Blue Mountains som sveps in av ett blåaktigt dis från avdunstande eukalyptusträd. Det finns mycket nationalparker och häftiga saker på nära håll. Det finns även många schyssta stränder nära Sydney dit man kan åka för att bada och surfa.

Petter // Praktik Australien

Hem » Land » Australien » Praktik Australien » Bokning Praktik Australien

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig