Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Sports & Adventure

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Sports & Adventure. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det har varit en fantastisk resa!! Att få vara volontär för en månad och att få leka med barnen varje dag. Att få möjligheten att lära känna massor av människor från olika länder, pröva på att surfa och få uppleva Sydafrika och dess kultur. Det har varit det bästa jag har gjort och jag ångar inte en sekund att jag tog beslutet att åka. Jag har växt otroligt mycket som person. Tveka inte på att åka!

Caroline // Sports & Adventure

Hem » Land » Sydafrika » Sports & Adventure » Bokning Sports & Adventure

Leo S beställde vårt Volontär Sydafrika program för 1h sedan. Är det något för dig också??!