Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning The Great White

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för The Great White. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag såg inte bara hajar utan även resten av ”the marine big 5” vilket är valar, delfiner, sälar och pingviner! Vill man ta en ”ledig” dag från båtarna kan man spendera den på pingvincentret där man kommer väldigt nära de utrotningshotade Sydafrikanska pingvinerna.

Hanna // The Great White

Hem » Land » Sydafrika » The Great White » Bokning The Great White

Henrik A beställde vårt Marine & Reef Conservation program för 223h sedan. Är det något för dig också??!