Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Viva Cuba

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Viva Cuba. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Spanskalektionerna är bra uppstyrda och du kan lära dig hur mycket som helst, kulturella promenaderna är så värda - man lär sig hur mycket som helst om Kubas kultur och historia, inklusive sånt som du inte kan läsa dig till. Och dansen, har du inte dansat när du är på Kuba, har du verkligen upplevt Kuba då? Mitt svar är nej! Det är fantastiskt och jag saknar det något otroligt nu när jag är hemma i Sverige igen. Har du möjligheten att åka till Kuba, gör bara gör - du kommer aldrig ångra det!

Amanda dec-19 // Viva Cuba

Hem » Land » Kuba » Viva Cuba » Bokning Viva Cuba

Nils J beställde vårt Work & Travel Australien All Set program för 213h sedan. Är det något för dig också??!