Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Efter tio veckor på andra sidan jorden kan jag konstatera att boka den här resan var det bästa jag någonsin gjort. Jag har under de här sjuttio dagarna lärt mig mer om mig själv än jag trott var möjligt. Jag har sett så otroliga platser och jag har lärt känna så fantastiska människor. Trots att det vissa gånger varit långt ifrån lätt, när hemlängtan varit stor och jag stundvis tröttnat på att leva i en resväska, så har jag aldrig ångrat att jag faktiskt gav mig iväg. Jag hade en enorm tur med alltifrån val av land till val av projekt och det är med en stolt känsla som jag nu lutar mig tillbaka och konstaterar att jag just klarat av mitt livs hittills största äventyr.

Emma // Volontär Costa Rica

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!