Login

Bokning Volontär Costa Rica

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Costa Rica. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle få ha en sådan nära kontakt till djuren men redan första timmen på plats fick jag Charlie på huvudet, en Mantelvrålapa på 3 månader som behövde barnvakt hela dagen. Jag tog hand om Charlie varje dag under hela min vistelse och det var svårt att säga farväl men jag har starkt hopp om att hon om några år, tillsammans med flera andra Vrålapor, åter kan släppas ut i det fria.

Rebecca // Volontär Costa Rica

Hem » Land » Costa Rica » Volontär Costa Rica » Bokning Volontär Costa Rica

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig