Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Ecuador

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Ecuador. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hola! Jag har det så jäkla bra! Älskar Ecuador! Jag är i Montanita nu och ska stanna här och plugga en extra vecka och därefter påbörja volontärarbetet i Quito. Spanskan går utmärk! Skolan i Quito och här i Montanita är jättebra. Puerto Quito var också fantastiskt på många vis, provade 'tubing' i en flod, och boendet var häftigt och personal var SÅ trevlig! Så ja, Ecador är fantastiskt. Är så glad att jag åkte hit!

Malin // Volontär Ecuador

Hem » Land » Ecuador » Volontär Ecuador » Bokning Volontär Ecuador

Jacqueline M beställde vårt Wild Cat Sanctuary program för 438h sedan. Är det något för dig också??!