Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Indien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Indien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har jag varit två veckor på "Boys Hostel". Det har bara varit ett fåtal andra volontärer tidigare, så det är helt nytt för killarna. Jag gillar det väldigt mycket, men det är inte så lätt att undervisa i engelska och hjälpa alla då de är på olika nivåer. Vi erbjöds att hålla i en workshop nästa vecka, då ska jag och två andra hålla föredrag på olika skolor. Temat är "Lärare och ungdomar", och hur undervisningen kan förbättras. Ska bli intressant!

Yabom // Volontär Indien

Hem » Land » Indien » Volontär Indien » Bokning Volontär Indien

Nils J beställde vårt Work & Travel Australien All Set program för 208h sedan. Är det något för dig också??!