Login

Bokning Volontär Nepal

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Nepal. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min resa har varit mer spännande än jag kunnat ana. Det blev lite olyckligt slut men vi gjorde det bästa av situationen och Rajesh och hans familj har tagit mycket bra hand om oss. Jag vill tacka så mycket för allt och jag kommer troligtvis att boka fler äventyr med er!

Jesper- en resenär som var i Nepal under jordbävningen. // Volontär Nepal

Hem » Land » Nepal » Volontär Nepal » Bokning Volontär Nepal

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!