Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Volontär Nepal

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Volontär Nepal. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Pokhara är fantastiskt och jag har fått bättre kontakt med barnen och de som arbetar här. Skulle förstått attt sånt tar tid. Kommer att få några riktigt bra veckor här !! Nu har jag även planerat (tillsammans med några andra volontärer) in en liten löss-projekt, så vi har köpt schampo och kammar i massor.

Ane Marie // Volontär Nepal

Hem » Land » Nepal » Volontär Nepal » Bokning Volontär Nepal

Sandra B beställde vårt Ranchstay Nya Zeeland program för 187h sedan. Är det något för dig också??!