Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Vi har haft " the time of our life" och har upplevt så mycket som vi kommer ha med oss vidare i livet. Vi blev mottagna med öppna armar när vi ankom och vi kände oss hemma i värdfamiljen från första stund. Vi har fått erfarenheter och upplevelser vi aldrig kommer glömma och känner att vi fått ett större perspektiv på livet.

Gunhild och Helen // Volontär Sydafrika

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig