Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Dette er en ikke-refunderbar beløp som dekker administrasjonsutgifter og andre kostnader vi må ta i forbindelse med din påmelding. Beløpet trekkes fra programpris og din sluttfaktura. Dersom du vil ha avbestillingsforsikring, blir dette lagt til på denne faktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag har haft en fantastisk tid i Kapstaden! Barnen på projektet har varit så fina och lärarna var väldigt välkomnande! Staden är väldigt vacker och det har varit min bästa resa någonsin. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig innan och jag var nervös att jag inte skulle trivas. Det är svårt att inte trivas och jag är glad att jag har fått åka hit!

Elsa // Volontär Sydafrika

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig