Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Work & Travel Nya Zeeland All Set

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Work & Travel Nya Zeeland All Set. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Min resa blev helt fantastisk och det är mycket stor del av underbara Camilla samt era kontakter som ni har med Nya Zeeland, dem hjälpte mig att få jobb och de underbara gänget på Base i Rotorua. Får ni andra som vill åka med All Set, rekommendera dem verkligen att jobba i Rotorua. Ja de luktar lite illa, men de vänjer man sig vid. Men där är SÅ MYCKET att göra! För en som älskar adrenalin och att hitta på och göra aktiviteter så är Rotorua helt underbart!

Julia (maj 2018) // Work & Travel Nya Zeeland All Set

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland All Set » Bokning Work & Travel Nya Zeeland All Set

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!