Login GoXplore fortsätter 2021!

Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Work & Travel Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nya Zeeland har varit helt fantastiskt!! Är verkligen jätteledsen över att åka hem, men känner att det är dags. Vill göra samma sak i Australien så ska hem och spara pengar tänkte jag haha! Håller på att avsluta resan med Kiwi experience nu och det har varit och är en av det roligaste jag gjort på hela resan! Att resa ensam till ett okänt land är det bästa valet jag gjort i mitt liv och är jätteglad att jag haft er till hjälp!”

Julia (juni 2018) // Work & Travel Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Work & Travel Nya Zeeland » Bokning Work & Travel Nya Zeeland

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig