Avgångar


Projekten startar varje måndag hela året om. Ordnar du din egen flygbiljett måste du vara på plats senast söndag före projektets start. Du kommer att bli upphämtad på flygplatsen och skjutsad till volontärcentret i Singburi. Projektet avslutas på lördagen, sedan tar man sig vidare, antingen in till Bangkok, flygplatsen eller vidare i Thailand.

Har du valt att göra ditt projekt hos bergsfolket i norra Thailand så blir du även här upphämtad på flygplatsen och skjutsad till Singburi, sedan åker man tillsammans med de andra volontärerna vidare till Chang Rai dagen därpå, alltså måndagen.

Hemresan bör ske på eftermiddagen/kvällen med tanke på restid från de olika projekten. För projektet med Bergsfolket ska avresa ske på söndag eftermiddag som tidigast. För detaljerad information, hör av dig till oss.

Startdatum 2020
Ankomst varje söndag / lämnar lördag

Bra att veta

Vissa perioder på året har thailändska skolor lov och under den tiden brukar barnen åka hem. Man arrangerar då olika läger, där du som deltagare lär ut engelska till barnen i den lokala byn. Loven på skolorna är i mars till slutet av april samt oktober.

Vill du ha hjälp med att ordna flygbiljetter, tveka inte att kontakta oss!.

Stäng fönstret