Avgångar


Ankomst - söndagar // hemresa - lördagar

Introduktion
Vilket projekt och vilken destination i Indien du än väljer kommer du att starta din resa med en introduktionsvecka som startar på måndagen, som ett första steg för en bra vistelse i landet.
Du ska ankomma på söndagen innan och du kommer att bli upphämtad på flygplatsen och transporterad till volontärboendet. Man lämnar sedan boendet på en lördag. Givetvis kan man stanna längre men alla extra nätter får man då stå för själv (cirka 35EUR/natt).

Det är en rolig vecka, till för att man ska lära känna landet, människorna, traditioner och kulturen. Tillsammans med de andra i gruppen från övriga delar av världen, kommer du att få bekanta dig med lokalbefolkningen, smaka på det indiska köket och bekanta dig med landets seder. Du kommer också under veckan att få testa på och veta mer om yoga och meditation, matlagning, tull, vanor, beteendemässiga aspekter, "Do´s and Don´t´s" och akut beredning. Allt detta kommer att göra att du anpassar dig snabbt i landet. Du kommer att ha möjlighet att besöka marknader, vattenfall, kryddplantage och naturområden i grupp men även individuellt under din fritid.

Under veckan kommer ni också lära er några små enkla fraser av det indiska språket. Indien har 18 officiella språk och mer än 1500 dialekter. Du kommer lära dig ur ett språk. Tamil, Kannada och Malayalam är de språk som är de språk som lärs ut beroende på projektplacering. Men oroa dig inte, engelska talas utbrett i Indien. Du kommer att fyllas med nya intryck och upplevelser och lära dig massor om denna intressanta kultur.

Flygplatsen som du bör landa på heter för respektive destination:

Goa - Dabolim International Airport - Ankomst söndag (ingen tidsbegränsning)
Udaipur - Udaipur International Airport/Maharana Pratap Airport - Ankomst söndag (ingen tidsbegränsning)
Sikkim - Siliguri Bagdogra Airport - Ankomst söndag mellan 08:00 - 16:00)

Startdatum 2020

Ankomst söndag / lämnar lördag

Observera!

På grund av högtider har projekten i Udaipur stängt under maj - juni. Men alla andra destinationer har öppet som vanligt.

Stäng fönstret