Avgångar

Du kan anlända vilken måndag som helst under hela året, men kontakta oss för att kontrollera om det finns tillgänglighet på det datum du funderar på. Du flyger till närmaste flygplats till projektet, Victoria Falls International Airport, och hämtas där. Det är en kort 10 minuters bilresa till lägret i Fuller Forest.

Efter bekräftelse av din plats kan vi få en av våra partners att skicka ett icke-bindande flygerbjudande till dig för din resa till Zimbabwe, eller så kan du boka detta själv. Det är mycket viktigt att du inte bokar en flygbiljett förrän du har bekräftat din plats på projektet, ifall projektet är fullt under den period du funderar på.

Om du vill uppleva andra platser i Afrika antingen före eller efter din vistelse är det upp till dig, men vi hjälper dig gärna med tips och råd. Boende utöver projektperioden täcks inte, så om du vill tillbringa några dagar i Zimbabwe innan projektet startar eller efter att projektperioden är slut, är detta på din egen bekostnad.

Victoria fallen

Staden Victoria Falls, bara 10-15 minuter upp på vägen från ditt läger, påstår sig vara en av Afrikas mest populära destinationer för dem som letar efter äventyr. Nedan hittar du några av de olika utflykterna du kan vara med på:

Victoria Falls

Under din vistelse kommer du att ha lediga kvällar för att göra vad du vill. Kombinerat med en ledig dag varje vecka för att göra vad du vill. Victoriafallen är kända som Afrikas adrenalinhuvudstad, så det finns många spännande aktiviteter du kan ta del av. Vad sägs om en helikoptertur över fallen, bungyjump, forsränning, ridning, game drives, fallskärmshoppning eller kanske ta en dagsutflykt eller weekendresa till grannlandet Botswana.

Stäng fönstret