Avgångar

Ankomst:
Söndagar från klockan 00-21.

Vilket projekt och vilken destination i Sri Lanka du än väljer kommer du att starta din resa med en introduktionsvecka som ett första steg för en bra vistelse i landet.

Du ska anlända på söndagen innan kl 2100 (lokal tid). Du blir då upphämtad på flygplatsen och transporterad till ditt boende. Skulle det vara så att du ankommer på en lördag så blir du upphämtad på flygplatsen utan kostnad, men får betala extra för 1 natt (mellan lördagen och söndagen), cirka 35 EUR.

Introduktionsveckan:
Det blir en händelsefylld och rolig vecka för att man ska lära känna landet, människorna och kulturen. Tillsammans med de andra i gruppen från övriga delar av världen, kommer du att få bekanta dig med lokalbefolkningen, smaka på det lankesiska köket och bekanta dig med landets olika seder. Du kommer också under veckan att få testa på och veta mer om yoga och meditation, matlagning, traditioner, beteendemässiga aspekter, "Do´s and Don´t´s" och akut beredning.
Allt detta kommer att göra att du anpassar dig snabbt i landet. Du kommer att ha möjlighet att besöka marknader och naturområden i grupp men även under din fritid. Under veckan kommer vi även att berika din upplevelse med språklektioner i det lankesiska språket - singalesiska och tamil så att du kan prata med lokalbefolkningen och du kommer även få känna på en ayurvedisk massage.
Dessutom kommer du att få bekanta dig med buddhismen och den mystiska mytologin bakom denna kultur genom att besöka några tempel inklusive "Temple of the tooth". Du kommer också att få uppleva en gammal Kandyan dansföreställning och sist men inte minst, kommer du att få se, lukta och smaka i den lankesiska köket under matlagningslektionerna.

Du kommer att fyllas med nya intryck och upplevelser och lära dig massor om denna intressanta kultur. Välj och vraka mellan startdatumen nedan.

Startdatum

Ankomst varje söndag innan kl 2100 / hemresa lördag

Stäng fönstret