Avgångar


Introduktion
Vilket projekt och vilken destination i Nepal du än väljer kommer du att starta din resa med en introduktionsvecka som startar på måndagen, som ett första steg för en bra vistelse i landet. Du behöver landa mellan kl 0600-0000 på en söndag för att få upphämtningen inkluderad, du blir sedan transporterad till ditt boende i Katmandu.
Ankommer du andra tider kan du fortfarande bli upphämtad och skjutsad till ditt boende mot cirka 300 kr.

Lär känna landet, människorna och kulturen
Intro-veckan är en rolig vecka, den är till för att man ska lära känna landet, människorna och kulturen. Tillsammans med de andra i gruppen från övriga delar av världen, kommer du att få bekanta dig med lokalbefolkningen, smaka på det nepalesiska köket och bekanta dig med landets seder. Du kommer också under veckan att få testa på och veta mer om yoga och meditation, matlagning, vanor, beteendemässiga aspekter, "Do´s and Don´t´s" och akut beredning. Allt detta kommer att göra att du anpassar dig snabbt i landet. Du kommer även få ta del av härliga marknader, city-tour, besöka tempel och vackra naturområden i grupp men även individuellt under din fritid, och som avslut på veckan blir det en tur till Kathmandu Valley som kommer ge dig en magisk utsikt.

Under veckan kommer ni också lära er några små enkla fraser av det nepalesiska språket - nepali. Men oroa dig inte, engelska talas utbrett i Nepal. Du kommer att fyllas med nya intryck och upplevelser och lära dig massor om denna intressanta kultur.

Startdatum 2020

Ankomst söndag mellan kl 06-00 / lämnar lördag

Stäng fönstret