Avgångar


Vilket projekt du än väljer kommer du att starta din ankomst med en introduktionsvecka som börjar varje måndag hela året om , som ett första steg för en bra vistelse i landet.
Du ska anlända på söndagen mellan 06:00-20:00, och därefter blir du upphämtad på flygplatsen och transporterad till volontärboendet. Landar du utanför den här tiden så kan man fortfarande få transfern från flygplatsen till boendet mot extra kostnad av cirka 35 EUR/person.
Man lämnar och flyger hem en lördag om det inte är så att du tänkt stanna längre för att utforska Bali ytterligare.

Introduktionsveckan är en fullspäckad vecka full av spännande äventyr och tid till att lära känna resten av gruppen.

Bali Introduction Week Bali Introduction Week

Veckan börjar med en språkundervisning och områdesorientering och följs upp av kulturella utflykter,besök till olika tempel och en rundvandring i pittoreska Ubud. Du kommer också att få uppleva en traditionell balinesisk dansshow, gå på en äkta ris-terrass och risfält. Du kommer att lära dig lite av den lokala batik-konsten, och utforska dina kulinariska färdigheter i en grundläggande balinesisk matlagningskurs och även gå en blomsterarrangemangs-kurs. Till sist en andlig tur till det berömda templet "Pura Tirta Empul" för att bada i heligt vatten och att be för lycka.

Startdatum 2020
Varje måndag året om / ankomst söndag / avresa lördag

Flygplatsen som du bör landa på heter;

Denpasar International Airport

Stäng fönstret