Avgångar

Vi bokar flygbiljetter till dig från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn till Brisbane där du blir upphämtad på flygplatsen av vår samarbetspartner. Du blir sedan körd till det hostlet du bor på första natten.

Startdatum varje torsdag

Första startdatum är 9 januari 2020
Sista startdatum är 3 december 2020

När man ankommer till Brisbane ska planet landa innan klockan 10:00 för att man ska komma med gruppen och bussen som blir körd till Noosa. I vissa fall, när den ankomstflighten är fullbokad, bokar vi in våra resenärer på ett flyg som ankommer kvällen innan start (alltså på en onsdag). I de fallen då detta sker behöver du själv stå för boendekostnaderna natten mellan onsdagen och torsdagen. Vi rekommenderar alltid att man bor på flygplatshotellet för att slippa resa in till city då upphämtning ske på flygplatsen dagen efter. Du ska befinna dig i ankomsthallen senast 09:00 dagen för upphämtning.

Programmet startat på torsdagar och avresa ifrån Sverige sker på en tisdag året runt.

Du ankommer till Brisbane och blir körd direkt till Noosa för 4 nätters återhämtning och Beachdagar. Noosa ligger ca 2h ifrån Brisbane. Med sina fantastiska stränder, surfvänliga vatten, nationalpark och otroligt softa atmosfär kommer detta vara en optimal start på ditt äventyr. Du kommer få lära känna dina nya reskompisar, träffa andra backpackers och varför inte testa på att surfa under dina första magiska dagar i Australien.

Under dina 5 introdagar på gården, kommer ni praktiskt gå igenom hur det fungerar att arbeta på en Australiensisk gård. Du kommer även sätta dig ner och prata med vår partner på plats vilka dina erfarenheter och kunskaper är samt vad du är intresserad av för typ av arbete. Du kommer även under veckans gång få ett eller flera arbetserbjudanden.

95% av jobben vi erbjuder är också arbeten som gör det möjligt för dig att ansöka om ett Second Year Working Holiday Visa. Detta ger dig möjlighet att arbeta och resa i Australien ytterligare ett år.

Efter ditt första arbete har du möjlighet att resa runt Australien om du vill, men du har självklart vår hjälp under hela din vistelse att få ett andra, tredje eller varför inte även fjärde arbete. Även om huvudsyftet med din resa är att arbeta får du inte missa att resa runt detta fantastiska land. Australien har otroligt mycket att erbjuda och det skulle vara synd om du reste till andra sidan jordklotet utan att uppleva lite andra delar än just outbacken. Var inte rädd att ta det lite som det kommer. Dina planer tenderar att ändra sig snabbare än du tror, så boka inte upp för mycket i förväg.

Vill du upptäcka Nya Zeeland när du väl är Down Under? För runt 2500 SEK bokar vi så din resa går via Auckland på hemvägen så du kan avslutar resan med ytterligare ett riktigt häftigt äventyr! Med reservation för prisändring baserat på platstillgång.

Varför Farm & Travel Australia med GoXplore?

Stäng fönstret