Avgångar

Själva projektet börjar varje måndag under hela året, men man behöver ankomma en söndag och det betyder att du i stort sett behöver resa från Sverige på en fredag, på grund av den långa restiden men också på grund av lokala tider.
På flygplatsen blir du upphämtad och skjutsad till ditt boende, och det är också här du kommer träffa de andra volontärerna.

Ankomst 2020:
Varje söndag mellan klockan 06:00-18:00 / hemresa lördag

På detta program anländer man på söndagen mellan kl 0600-1800 till Suva eller Nadi. Nadi ligger lite längre ifrån ditt boende, men flyg hit är oftast billigare. Du blir upphämtad på flygplatsen utav vår samarbetspartner och blir sedan skjutsad till ditt boende. Från Nadi tar det cirka 3 timmar till ditt boende. Skulle man anlända på lördagen så kan man mot en kostnad bli upphämtad ändå.
Dagen efter börjar introduktionsveckan som är fylld av intressanta sevärdheter och aktiviteter i Suva. Det är också under introduktionsveckan man kommer över den värsta jetlaggen och nu får man möjligheten att vänja sig vid klimatet och kulturen innan man börjar på projektet.

Vi rekommenderar att du bokar dig senast 2 månader före önskad avresa. Om du vill resa närmre inpå avresa så ber vi dig att kontakta oss per telefon. Platserna fylls snabbt upp, så det är klokt att boka tidigt.

Flyg är inte inkluderat i priset men vi hjälper dig gärna att boka detta. Väljer du att själv boka flyg är det viktigt att du anländer på rätt flygplats, för specifik ankomsttid prata med oss.
Mat och boende är inkluderat under din tid som volontär, men vill du tillbringa några extra dagar på Fiji efter projektets slut så står du själv för kost och logi. Vill du ha tips på boende, tveka inte att fråga oss.

Vi skickar dig en flygoffert på din resa till Fiji efter att du har betalt din handpenning, och fått din plats bekräftad på projektet. Generellt kostar en T&R biljett från Stockholm till Nadi mellan 10 500 kr - 14 500 kr, beroende på säsong, vilket flygbolag man bokar genom och hur platstillgången ser ut. Naturligtvis kan du boka din flygbiljett själv, men då är det mycket viktigt att du inte beställer den förrän du har fått din plats på projektet bekräftat.

Om du väljer att boka din flygresa genom oss så har vi tillgång till all flyginformation och får direkt uppdateringar om exempelvis en tidsändring skulle ske. Därmed kan vi informera dig och våra samarbetspartners i Fiji om eventuella ändringar.

Funderar du att göra en större resa och lägga till projektet som en del av dina planer, kan vi hjälpa dig genom hela planeringen och skickar gärna förslag och tips till dig.


Stäng fönstret