Avgångar


Startdatum Kapstaden året runt.

Vi vet hur det känns att resa ensam och du kan alltid kontakta oss för att höra efter när vi har andra resenärer som reser om du vill åka tillsammans med någon och vill veta det redan innan du bokar dig. I genomsnitt reser ca 90% av våra kunder ensamma och du får alltid deras kontaktuppgifter efter att du bokat dig.

Du ska anlända i Kapstaden på en lördag och då börjar också din introduktionshelg.
Avresan sker på lördagar.

Du kommer att bli hämtad på flygplatsen av vår samarbetspartner. Ett tryggt sätt att komma in i landet på. Vår samarbetspartner hjälper dig att arrangera transfer till flygplatsen på vägen hem det kostar ca 200 sek.
Vi kan också rekommendera att stanna kvar några nätter i Kapstaden och utforska staden.
Vi samarbetar med 91 Loop, Cape Towns newest and coolest Backpackers

Skollov
Du kan fortfarande resa på programmet när det är skollov. Då är det något som heter Holiday Club. Det innebär att du volontärarbetar med barn mellan 8-16 år som bor i en kåkstad. Fokus hamnar mer på lek, och projektet blir lite mindre strukturerat. Ett jättekul givande sätt att tillbringa tid med barnen utanför skoltid.


Skolterminerna 2023


Informationshelg

Du startar mellan fredag och söndag med en informationshelg med vår lokala samarbetspartners där de kommer ge dig en inblick i deras kultur, historia och upplägget för din vistelse. Du kommer att få se intressanta kulturella och historiska platser, restauranger, postkontor, andra ställen som är bra att veta vart de finns.
Dessutom kommer du få ditt första intryck av Sydafrika och känna pulsen av kulturen.
Du får ett välkomstpaket med viktig information och annat du bör känna till för att få bästa möjliga start på ditt äventyr i Sydafrika. Välkomstpaketet innehåller värdefull information om hur du lättast ska anpassa dig till den sydafrikanska livsstilen. Du kan även under denna helg ställa alla frågor du kan kunna ha om ditt projekt. Självklart kan du ställa frågor under din projekt tid med. Du kommer också att få information om att resa runt i Sydafrika på ett säkert sätt.

Stäng fönstret