Avgångar


Nedan ser du vilka datum du kan ankomma till Kapstaden, avresan från Sverige sker dagen innan.
Ankomsten ska ske på en söndag året runt.
Du kan ankomma och avresa närsomhelst på dagen.

NYHET Gruppavgångar !
Att åka tillsammans som en grupp är ett fantastiskt kul sätt att börja sin resa på.

Du väljer själva längden på din vistelse och ankommer till Kapstaden på samma dag som de andra i gruppen och börjar äventyret tillsammans. Under 2019 kommer vi ha gruppavgångar för ankomst följande datum enligt nedan.
Det finns 15 platser per avgång tillgängliga så vänta inte med att boka upp dig.


** GRUPPAVGÅNGAR:

Då intresset i är stort har vi valt att skapa gruppavgångar där du reser tillsammans med andra från GoXplore.
Om du inte kan åka just de datumen, det gör inget.
Vi vet hur det känns att resa ensam och du kan alltid kontakta oss för att höra efter när vi har andra resenärer som reser om du vill åka tillsammans med någon och vill veta det redan innan du bokar dig.
I genomsnitt reser ca 90% av våra kunder ensamma och du får alltid deras kontaktuppgifter efter att du bokat dig.
När du kommer fram , är det massor med andra människor från olika länder som också reser på egen hand så du kommer finna många nya vänner på vårt volontärprogram.


Datum markerat med * = max 2 veckors placering från det datumet pga skollov.

Datum markerat med n/a = inget startdatum pga skollov.
Det man kan göra är att om man vill vara mellan de datum som skolor inte har tillgängliga pga lov, så rekommenderar vi dig att kombinera det med förskola.

På måndagen startat du med en informationsdag på vår lokala samarbetspartners kontor i Kapstaden, där de kommer ge dig en inblick i deras kultur, historia och upplägget för din vistelse. Informationsdagen ingår i programpriset. Eftersom man måste ankomma till Kapstaden senast en söndag, så kommer du att bo första natten med de andra volontärerna på vår samarbetspartners guesthouse i Kapstaden innan informationsdagen börjar på måndagen. Detta är något som vi kommer att boka upp till dig och som också är inkluderat i priset.

Ankomsten:
Du kommer att hämtas upp på flygplatsen och köras till det guesthouse du bor på första natten. Här har du tid att koppla av. Viktigt att notera är att mat inte ingår under söndagen så det är rekommenderat att köpa mat när du anländer. Det finns bra cafeér & restauranger i närheten. Har du valt guesthouse är det samma boende resten av din tid.

Informationsdag:
Efter en god natts sömn kommer du att möta vår samarbetspartner. Tillsammans med dem ges du en guidad tur i Kapstaden. Du kommer att få se intressanta kulturella och historiska platser, restauranger, postkontor, andra ställen som är bra att veta vart de finns. Dessutom kommer du få ditt första intryck av Kapstadens invånare och känna pulsen av den sydafrikanska kulturen. Efter stadsrundtur kommer du att delta i ett obligatorisk informationsmöte. Du får ett välkomstpaket med viktig information och annat du bör känna till för att få bästa möjliga start på ditt äventyr i Sydafrika. Välkomstpaketet innehåller värdefull information om hur du lättast ska anpassa dig till den sydafrikanska livsstilen. Du kan även under denna dag ställa alla frågor du kan kunna ha om ditt projekt. Självklart kan du ställa frågor under din projekt tid med. Du kommer också att få information om att resa runt i Sydafrika på ett säkert sätt.

Stäng fönstret