Avgångar


Ankomst söndagar till Kapstaden. Avresa lördagar från Kapstaden. Du kan ankomma och avresa närsomhelst på dagen.

Här kan du resa året runt alla datum varje söndag ankomst.
Stängt 15 december till 15 januari

Om man vill vara på skola är det vissa datum man behöver tänka på.
Datum markerat med * = max 2 veckors placering från det datumet pga skollov.
* 8 mars
* 31 maj
* 6 september
* 15 november
Det man kan göra är att om man vill vara mellan de datum som skolor inte har tillgängliga pga lov, så rekommenderar vi dig att kombinera det med förskola.

På måndagen startat du med en informationsdag på vår lokala samarbetspartners kontor i Kapstaden, där de kommer ge dig en inblick i deras kultur, historia och upplägget för din vistelse. Informationsdagen ingår i programpriset. Eftersom man måste ankomma till Kapstaden senast en söndag, så kommer du att bo första natten med de andra volontärerna på vår samarbetspartners guesthouse i Kapstaden innan informationsdagen börjar på måndagen. Detta är något som vi kommer att boka upp till dig och som också är inkluderat i priset.

Ankomsten:
Du kommer att hämtas upp på flygplatsen och köras till Observatory där du kommer du. Här har du tid att koppla av. Viktigt att notera är att mat inte ingår under söndagen så det är rekommenderat att köpa mat när du anländer.
Det finns bra cafeér & restauranger i närheten och du kommer väldigt snart att vänja dig vid Uber-Appen för både mat och taxi.

Informationsdag:
På måndagen möter du upp för ett omfattande informationsmöte. Du får en en guidad tur i Kapstaden.
Du kommer att få se intressanta kulturella och historiska platser, restauranger, postkontor, andra ställen som är bra att veta vart de finns. Dessutom kommer du få ditt första intryck av Kapstadens invånare och känna pulsen av den sydafrikanska kulturen. Du får ett välkomstpaket med viktig information och annat du bör känna till för att få bästa möjliga start på ditt äventyr i Sydafrika.
Välkomstpaketet innehåller värdefull information om hur du lättast ska anpassa dig till den sydafrikanska livsstilen.

Stäng fönstret