Avgångar

Avresedatum 2020:
22 februari -14 mars
04 juli - 25 juli
03 oktober - 24 oktober

Avresedatum

SISTA anmälningsdatum

PLATSER KVAR

22 februari 3 januari 7 st
4 juli 29 april 7 st
3 oktober 1 augusti 9 st

När spikas gruppresan?
För att denna härliga gruppresa ska bli av behöver det vara minst 5 st deltagare. Därför har varje avresa ett "sista anmälningsdatum" och skulle det mot all förmodan bli färre än 5 st deltagare så får du som bokat upp din resa FULL återbetalning. På så sätt behöver du inte vara orolig att boka upp din plats i tid och att den inte skulle bli av. Vi kommer självklart också hålla dig uppdaterad.

Vi har 10 platser per gruppresa fördelade mellan våra kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vill du iväg? Boka upp din plats.

Resrutt

Transport
Programmet startar med att du anländer söndagen och flyg T&R ingår. Du anländer till Ngurah Rai (Denpasar Airport), här blir ni hämtade på flygplatsen vid ankomst och sedan skjutsade till boendet utanför Ubud. Det tar cirka 2 - 3 timmar till Ubud. Ni blir även skjutsade tillbaka till flygplatsen när det är dags att lämna vackra Bali.

Om du önskar spendera några extra dagar på Bali efter gruppresans slut så sker detta på egen bekostnad. Det kan då tillkomma en extra avgift i förhållande till andra returdatum.

Observera att från den 06 mars - 08 mars 2019 är det Balinesisk Nyår samt Silence Day, det betyder att alla aktiviteter är stängda och volontären är ledig. Även flygplatsen är stängd dessa dagar.

Stäng fönstret