Vaknade & somnade till lejonens vrål varje dag!

WIld Cat Sanctuary

Jag spenderade 3veckor på wildcat sanctuary i Sydafrika och det kände jag var en bra tid att spendera där. Gårdens ägare har väldigt stora hjärtan, både för djuren och för alla volontärer, och de kämpar hårt för att alla ska ha det så bra som möjligt vilket är väldigt härligt att uppleva.

I det vardagliga arbetet delas man upp i 3 olika grupper, och så turas man om från dag till dag att göra de vardagliga sysslorna, en grupp ger djuren mat, en ger dem vatten och den tredje gruppen har hand om huset som volontärerna bor i, tex. Diskar osv.

Utöver det är det en hel del blandade uppgifter som ska göras, alltifrån trädgårdsarbete till att måla eller riva ner stängsel. Ibland blir man avbruten mitt i arbetet av att man tex. behöver åka iväg och "valla in" hästarna som befinner sig runtom gården för att de har rymt!

Att arbeta i den stekande afrikanska solen är inte alltid det lättaste, men när man kommer så pass nära alla djuren som man gör så är det värt det! Att vakna och somna varje dag till lejonens vrål är inte något som man är med om varje dag här i livet!

Är din dröm att stå öga mot öga med de majestätiska lejonet, eller kanske komma nära geparden. Då är det här det rätta stället att åka till!

Detta är en reseberättelse från en av våra deltagare på vårt Wild Cat Sanctuary program i 2016.

Hem » Reseberättelse » Vaknade & somnade till lejonens vrål varje dag!

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig