Är så tacksam!

Oj, vart ska jag börja. Denna resa har varit det häftigaste jag varit med om. På tre veckor har vi hunnit se och göra så mycket. Tiden har sprungit iväg samtidigt som det känns som om vi varit borta i flera månader.
Är så tacksam över vad vi fått uppleva. Att få ta del och lära sig av religionen och kulturen, träffa så mycket nya människor runt om från hela världen, ta hand om djur, få lära barn engelska och se deras lycka i det lilla dom har, att få se nya vackra delar av Jorden som jag aldrig hade fått se innan. Denna resa har haft allt. Vi har sett så otroligt mycket men vi har också kunnat slappna av och umgås vid poolen och ta vara på det fina vädret.
Kombinationen av jobb, semester och äventyr har varit helt perfekt.

Vi fick göra så mycket som vi aldrig hade gjort om vi var där själva. Ta hand om sköldpaddor i en hel vecka, släppa ut sköldpaddor i det fria, fått varit i en skola, fått lära oss språket och kulturen, fått smaka tjugo olika sorters kaffe som finns på Bali, cyklat förbi risfält, provat på yoga, gjort batik målning, fått besöka ett heligt tempel och rena våra själar i det heliga vattnet. Listan kan göras lång, Utöver detta så hade vi även fritid att kunna hitta på massa saker och då även upptäcka Bali ännu lite mer. Vi passade på att snorkla, åka till Klingkingbeach, Brokenbeach, se Tibumana waterfall, åka till Seminyak, shoppa loss på marknaden inne i Ubud och frossa i sushi och indonesisk mat.

Återigen, jag är så tacksam att jag vågade åka på denna resa. Att jag kastade mig ur min comfortzone och körde. Har fått nya vänner för livet och är flera upplevelser och erfarenheter rikare. Tänker du på att åka, så är mitt råd, ÅK! Det säger jag från hjärtat, jag är så glad att jag åkte och det ända jag hade velat ändra är att det skulle varit några veckor längre! Längtar redan efter att få träffa de andra tjejerna jag lärde känna via resan. Vi har nästa daglig kontakt idag och planerar att ses inom kort igen <3

/JuliaDette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Gruppresa Bali program i 2019.

Hem » Reseberättelse » Är så tacksam!

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig