Login Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Visum

Dessa uppgifter var korrekta 111201. Det finns alltid möjlighet att söka visum för att förlänga sin tid i respektive land utöver de antal dagar som uppges nedan. Vi reserverar oss för ändringar därefter och tar ej ansvar för ev felaktigheter. För t ex. våra World Discovery program ingår Working Holiday visumet i valt land (Australien eller Nya Zeeland). Man ansvarar själv för att kolla upp de visumregler som finns i andra länder man besöker under sin resa.

Kolla alltid aktuella uppgifter med oss före avresa.

Ditt pass ska vara giltigt i minst 6 månader efter att du lämnat det land du avser besöka.

VISUMREGLER USA

För inresa till USA fr.o.m. 12 januari 2009 gäller att man måste anmäla sig på Internet minst 72 timmar före avresa. Inresetillståndet gäller sedan för obegränsat antal inresor under två år.

Klicka här för att göra er anmälan för inresevisum till USA.

LANDVISUM BEHÖVSANTAL DAGAR I LANDET*GILTIGHETSTID **
USANej90 dagar6 månader
Nya ZeelandNejTuristvisum 90 dagar, för arbetsvisum se vår visumsida för Nya Zeeland6 månader
AustralienJaTuristvisum 90 dagar, för arbetsvisum se vår visumsida för Australien6 månader
FijiNej4 månader6 månader
ThailandNej30 dagar6 månader
MalaysiaNej90 dagar6 månader
VietnamNej15 dagar6 månader
SingaporeNej90 dagar6 månader
BaliJa30 dagar (visa on arrival 25 USD)6 månader

* Antal dagar man får vistas i landet utan visum/med sökt visum.

** Antal månader passet ska vara giltigt efter det att man har lämnat landet.

Varför GoXplore?

Jag har en fråga

Hem » Visum

Senaste nyheter: Öppettider påsken