Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ja, jag trivs verkligen här! Har en del saker som gjort intryck. Men framför allt vuxenutbildning på engelska. Sedan dess arbetade vi tillsammans två och två, och det var lättare att faktiskt se att det jag gjorde gav resultat. Och jag märkte att de verkligen uppskattade tiden jag tillbringade med dem. Samma sak med ålderdomshemmet. De var så otroligt trevliga, trots att de lever under så fruktansvärda förhållanden. Jag kunde mycket väl märka att de uppskattade att jag var där, och var väldigt pratsamma även om vissa inte pratar engelska.

Deltaker 2020 Community ServiceÖversatt

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!