Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Som volontär ger du mycket av dig själv till projekten du jobbar med. Ibland uppstår besvikelse och frustration, som när bara en handfull elever dyker upp till math club, eller när bristen på pengar gör att byggandet av gemensamma duschutrymmen står stilla i flera veckor. Men allt tålamod och kulturkrockar i världen mäter sig ändå inte med all den kärlek, tacksamhet och livsglädje du får tillbaka. Mina två månader i Livingstone har varit de bästa i mitt liv, och jag längtar tills jag kan resa tillbaka.

Franciska (oktober 2016) // Community Service

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig