Familjevänlig

Är ni en hel familj som vill iväg på ett annorlunda äventyr? På nedan program finns det möjlighet att åka för er. Sträck ut en hjälpande hand som volontär på spännande och givande projekt. En värdefull resa för dig och din familj. Garanterat något ni alla bär med er i hela livet.

Visa mig Familjevänlig +

Läs mer om Familjevänlig

Att resa utomlands och arbeta som volontär innebär en resa där du jobbar för att förbättra villkoren på projekt du väljer, sätter sig in i en ny kultur, lära sig en hel del om sig själv, och inte minst få nya vänner från hela världen och en upplevelse för livet! På projekt du väljer att jobba med får du hjälp och råd från våra lokala samordnare och du kommer att välkomnas till samhället och bli en del av det. Det betyder att du kommer att bo, äta och leva den lokala livsstilen. Detta skiljer sig därför mycket från en vanlig semesterresa och ger ett kulturellt utbyte som både du och de du träffar kommer att gynnas av.

Du jobbar inte varje dag och inte heller heldagar, vilket innebär att du kan resa runt och uppleva området runt omkring när du är ledig. Att du reser och upplever landet du besöker som turist, bidrar också till att du tillför ekonomiskt stöd till samhället.

GoXplore samarbetar med lokala projekt över hela världen och jobbar kontinuerligt med att hitta nya, bra och lokala projekt att samarbeta med.

Vem kan åka?

Det viktigaste är att du har öppet sinne, är flexibel och respekterar dina medmänniskor och deras kultur och traditioner. Är du en sådan person kommer du garanterat att få ditt livs största erfarenhet! De flesta projekten kräver ingen särskild akademisk bakgrund, men på vissa behöver du kunna uppvisa erfarenheter som kan hjälpa projektet. Vi har många projekt över hela världen i olika områden och är ganska säkra på att vi kan hitta ett som passar dig.

Vi kontaktar alltid vår lokala partner för att sammanställa ett arrangemang som är lämpligt för familjer. Hur detta ser ut beror på hur många barn och i vilken ålder de är i.

Hem » Programtyper » Familjevänlig

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!