Sydafrika

Många menar att Sydafrika är den perfekta utgångspunkten för förstagångsresenärer i Afrika och det kan vi på GoXplore hålla med om.Vi har flera spännande program oavsett om du är intresserad av att jobba med barn eller djur.

  • 1.
  • 4.
  • 5.
  • 2.
  • 3. Pre-Vet
  • 6.

Fakta om Sydafrika


Sydafrika är ofta kallad "The World in One Country" på grund av dess varierande klimat, flora och djurliv. Landets många olika kulturer, språk och religioner är också något som nämns under denna beskrivning. Många menar på att det är en perfekt utgångspunkt för resenärer som för första gången åker till Afrika. Sydafrika är full av spännande upplevelser, det är lätt att resa runt i landet, klimatet är mycket behagligt och de flesta talar engelska. Att arbeta i Sydafrika ger dig en bra introduktion till historien om ett land som har jobbat med att bekämpa diskriminering, och som nu försöker att fokusera på framgång och utveckling. Du får möjlighet att delta i kulturen i ett land som en gång var delat, men som nu är enat!

Geografi

Befolkning

Nationellt:

Ekonomi

Praktisk information:

Registrera dig:Här i nedan länk swedenabroad kan du lämna uppgifter om var du befinner dig och hur du kan kontaktas under din utlandsvistelse. Uppgifterna används av UD/ambassaden för att snabbt kunna kontakta dig om en konsulär krissituation skulle drabba det land du befinner dig i. De sparas under den tidsperiod du själv anger, dock max ett år. Du kan avanmäla dig själv när du vill. Planerar du en längre vistelse än ett år, krävs en årlig förnyelse.


http://www.swedenabroad.com/svensklistan

Välj ett program i Sydafrika

Aktiviteter i Sydafrika

Hem » Land » Sydafrika

Erik O beställde vårt Work & Travel Japan program för 51h sedan. Är det något för dig också??!