Reseförsäkring

Det är viktigt att ha en bra försäkring i ryggen när du är ute och reser. Vi har ihop med Gouda-reseförsäkringar skräddarsytt några försäkringsalternativ som passar dig som ska iväg och jobba, volontärarbeta eller praktisera utomlands. Vi har hjälpt massor med resenärer på deras resor runt om i världen under de senaste 13 åren och vi vet vilket försäkringsbehov man har om man ska ut i världen.

Försäkringen är utan självrisk och täcker över hela världen med full service och ersättning från första kronan. Vi har tre alternativ för dig som ska ut i världen och ta ut svängarna. Läs mer om våra försäkringsalternativ här.

Ha en trygg resa!

Vilken försäkring passar dig?

Jobba & resa

Jobba & Resa är en försäkringslösning som är speciellt anpassad för alla som älskar att jobba & resa: oavsett om du deltar i organiserade program, organiserar din resa själv eller om du är på resande fot runt om i världen i upp till 12 månader. Detta är en skräddarsydd försäkring för dig som har tänkt jobba under din utlandsresa. Åker du med vårt Jobba & Resa program till Australien, Nya Zeeland eller Kanada eller åker med vårt praktikprogram är detta försäkringen du ska välja.

Leva utomlands

När du ska leva utomlands en tid, är det viktigt att din försäkring täcker den hjälp du behöver om olyckan skulle vara framme, exempelvis läkarvård eller hemtransport – utan att du själv behöver stå för kostnaderna. När du deltar på något av våra Sociala-volontärprojekt eller vårt Teach & Travel program så är detta försäkringen som du ska välja.

Wildlife

När du ska iväg på volontärresa och jobba med viljda djur i världen, är det väldigt viktigt att din försäkring täcker den hjälp du behöver om olyckan skulle vara framme, exempelvis läkarvård eller hemtransport – utan att du själv behöver stå för kostnaderna. När du deltar på något av våra Wildlife-volontärprojekt så är detta försäkringen som du ska välja.

Vi tillhandahåller en av få försäkringar i Sverige som täcker dig vid arbete med lejon och andra vilda djur. Kom ihåg och teckna din försäkring med oss innan din resa.

Standard Reseförsäkring

Ska du på semester utomlands & behöver en bra försäkring? Då ska du kika in på vår reseförsäkring vuxen. Den är perfekt om du ska på sommar- eller vintersemster och täcker även i alla länder du besöker under resan.

Har du några frågor om våra försäkringar kan du ringa oss på 042-179520 eller skicka ett mail till oss.

Hem » Reseförsäkring

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!