Om oss

GoXplore erbjuder jobb och resemöjligheter utomlands. Företaget startades i september 2001 under namnet Work & Travel Company Sweden med bara ett program: Work & Travel i Australien. Sedan dess har vi skickat tusentals äventyrliga ungdomar till fascinerande Australien!

2009 slog vi samman företaget med Work & Travel Norway AI för att skapa Skandinaviens största jobb- och resespecialist. Samtidigt bestämde vi oss för ett gemensamt namn i båda länderna: GoXplore! 2015 startade vi även GoXplore i Finland i Helsingfors. 2016 tog GoXplore över Blueberry Språkresor i Stockholm. Efter Corona-avstängningen har vi öppnat igen i Norge, Sverige och Danmark (Arbete och volontärarbete utomlands).

Genom att vara specialist på resor där du arbetar som en del av resan vill vi att våra deltagare ska uppleva mycket mer än om de reser som vanliga turister. Vi vill att jobbet ska föra dem närmare kulturen och människorna på de platser de besöker, och på så sätt få en djupare förståelse för hur det är att leva i det landet.


Vårt varumärke är kvalitet, ordning och reda och omsorg – vi är uppriktigt måna om att ge en god service till våra deltagare.

Vi vill göra det enklare för människor att upptäcka världen, att skaffa sig erfarenhet av att bo, jobba och vistas utomlands.
Genom ett utökat kulturellt utbyte mellan människor världen över minskar fördomar och klyftor i samhället.

Vi är helt specialiserade på att ordna resor kombinerade med arbete och alla vi som jobbar på GoXplore har jobbat och bott utomlands. Vi vet hur det är och kan kännas när man kommer till ett nytt land för att jobba och bo där. Vi är därför helt dedikerade till att hjälpa våra resenärer att få en så bra upplevelse som bara möjligt.

Så det är bara att fråga oss så hjälper vi dig att komma iväg och uppleva världen!

Vi gillar våra kunder och känner oss dagligen privilegierade att vi kan hjälpa unga människor till en så fantastisk upplevelse som att resa långt bort, få massor av erfarenhet från utlandet och inte minst lära sig att tro på sig själva!

TELEFONTID

Vi har telefon 830-1600 alla vardagar men ringer du utanför "öppettiderna" kan du lämna ett meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig så snart som möjligt, ofta samma dag.  Du kan också alltid skicka ett mail till info@goxplore.se om du har några frågor så hör vi av oss.

Telefon: 046 540 8690

Hem » Om oss

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!