Om oss

GoXplore erbjuder möjligheten att åka utomlands för att göra ett annorlunda äventyr. Företaget startades i september 2001 under namnet Work & Travel Company Sweden AB och har genom åren skickat ut tusentals äventyrslystna unga människor till alla världens hörn!

Vi vill göra det enklare för människor att upptäcka världen, att skaffa sig erfarenhet av att bo, jobba och vistas utomlands. Genom ett utökat kulturellt utbyte mellan människor världen över minskar fördomar och klyftor i samhället.

Under 2011 bytte vi namn till GoXplore Sweden AB som passar bättre nu när vi erbjuder så mycket mer än endast Work & Travel-program. Tillsammans med vårt norsk- och finska systerbolag är vi en del av GoXplore-gruppen. Företaget ägs fortfarande av Fredrik och Sam och styrelsens säte är i Helsingborg. Sedan 2016 äger GoXplore även Blueberry språkresor som är en av de ledande aktörerna inom språkresor. I övrigt är vi samma trevliga team som står till tjänst och hjälper unga människor med att förverkliga sina drömmar att upptäcka världen!

Vi är helt specialiserade på att ordna resor kombinerade med arbete och alla vi som jobbar på GoXplore har jobbat och bott utomlands. Vi vet hur det är och kan kännas när man kommer till ett nytt land för att jobba och bo där. Vi är därför helt dedikerade till att hjälpa våra resenärer att få en så bra upplevelse som bara möjligt.

Så det är bara att fråga oss så hjälper vi dig att komma iväg och uppleva världen!

Besök gärna vårt kontor i Helsingborg

Kom gärna och besök oss på Sundstorget 3 (3 trappor) i Helsingborg, så kan vi berätta mer om hur det är att jobba & resa utomlands.

GoXplore Sweden AB
Box 1090
Sundstorget 3
25110 Helsingborg

Öppet tider

Måndagar - onsdagar: 8.00 - 13.00

Torsdagar: 8.00-11.30

Fredagar: Stängt

Ring 042-179525 eller maila oss i förväg, så vi kan avsätta en tid till dig. Du är hjärtligt välkommen!

Hem » Om oss

Henrik A beställde vårt Marine & Reef Conservation program för 56h sedan. Är det något för dig också??!