Login Har du sökt in till högskola & är osäker om du kan åka?

Om oss

GoXplore erbjuder möjligheten att åka utomlands för att göra ett annorlunda äventyr. Företaget startades i september 2001 under namnet Work & Travel Company Sweden AB och har genom åren skickat ut tusentals äventyrslystna unga människor till alla världens hörn!

Vi vill göra det enklare för människor att upptäcka världen, att skaffa sig erfarenhet av att bo, jobba och vistas utomlands. Genom ett utökat kulturellt utbyte mellan människor världen över minskar fördomar och klyftor i samhället.

Under 2011 bytte vi namn till GoXplore Sweden AB som passar bättre nu när vi erbjuder så mycket mer än endast Work & Travel-program. Tillsammans med vårt norska systerbolag är vi en del av GoXplore-gruppen. Företaget ägs fortfarande av Fredrik, Lars och Sam och styrelsens säte är i Helsingborg. I övrigt är vi samma trevliga team som står till tjänst och hjälper unga människor med att förverkliga sina drömmar att upptäcka världen!

Vi är helt specialiserade på att ordna resor kombinerade med arbete och alla vi som jobbar på GoXplore har jobbat och bott utomlands. Vi vet hur det är och kan kännas när man kommer till ett nytt land för att jobba och bo där. Vi är därför helt dedikerade till att hjälpa våra resenärer att få en så bra upplevelse som bara möjligt.

Så det är bara att fråga oss så hjälper vi dig att komma iväg och uppleva världen!

Besök gärna vårt huvudkontor i Helsingborg

Kom gärna och besök oss på Sundstorget 3 (3 trappor) i Helsingborg, så kan vi berätta mer om hur det är att jobba & resa utomlands.

GoXplore Sweden AB
Box 1090
Sundstorget 3
25110 Helsingborg

Öppet tider
Måndag - Torsdag: 08.00-17.30
Fredagar: 08.00-17.00
Lördagar: Stängt
Dag före röd dag: 08.00-13.00
Röd dag: Stängt

Ring 042-179525 eller maila oss i förväg, så vi kan avsätta en tid till dig. Du är hjärtligt välkommen!

Besök gärna vårt kontor i Stockholm

Kom gärna och besök oss i Quick Office lokaler på Vasagatan 36,100 meter ifrån Stockholm Centralstation och Arlanda Express.

GoXplore Sweden AB
Vasagatan 36
11120 Stockholm

Öppet tider
Måndag - Fredag: 08.00-17.00
Lördag-Söndag: Stängt
Dag före röd dag: 08.00-13.00
Röd dag: Stängt

Hitta från Stockholm Centralstation

Kommer du ifrån centralstationen med pendeltåg eller tunnelbana är det uppgången Vasagatan du ska följa. Kontoret ligger ca 4 minuters gångavstånd ifrån uppgången Vasagatan. När du kommer fram till adressen har du en företagssökare till höger om dörren. Klicka dig fram till Quick Office och meddela receptionisten som svarar att du ska besöka GoXplore, vi finns på plan 4.


Hem » Om oss

Senaste nyheter: GoXplore fyller 15 år - Det firar vi!