Vi som jobbar på GoXplore

Marcus Gustafsson

Sales & Marketing Manager

Det här är jag

En glad, positiv och äventyrslysten person som älskar att träffa nya människor. Under en längre period befann jag mig utomlands och gjorde mitt livs äventyr. Nu jobbar jag på GoXplore sedan 2010 och tycker det fantastiskt kul att få jobba med att hjälpa andra ut på deras äventyr.

Bästa reseupplevelsen

När jag stod 134 meter upp i luften och väntade på att slänga mig ut i det fria. I bakgrunden spelades Gun´s n roses "Sweet Child of Mine" och jag var taggad till tusen för att hoppa mitt första Bungy Jump. Känslan var obeskrivlig!

Favoritdestination

Australien är absolut min favoritdestination! Landet har så mycket att erbjuda med härliga stränder, bra surf, fantastiska dykmöjligheter och otroligt trevlig befolkning. Men även Nya Zeeland är ett fantastiskt land med massor av slående naturupplevelser och pulserande aktiviteter.


CAMILLA LINDMARK

Program Manager

Det här är jag

En glad och positiv tjej med båda fötterna på jorden. Jag har varit anställt på GoXplore sen 2003 och trivs som fisken i vattnet. 2007 kom jag hem från en 12-månader lång resa som gav mig otroligt mycket. Jag fick uppleva Thailand, Kambodja, Vietnamn, Malaysia, Borneo, Bali, Australien, Nya Zeeland och Fiji. Jag är så glad att jag sparkade mig själv i baken och gjorde slag i saken och stack iväg! Nu har jag två små härliga barn som redan börjar bli globetrotters och en dag är det dem som ska ut och resa, och då lovar jag att stötta dem till 100%. Ju mer man ser av världen och andra kulturer desto bättre och man blir även öppnare och mer förstående som person. Förutom att resa (som är min största passion) så gillar jag shopping, en fika på stan, dansa, dansa och dansa! Och jag vill även påpeka – jag har inte rest färdigt, det finns så otroligt mycket mer att se och uppleva!

Bästa reseupplevelsen

Svårt, jag har så många, men en av de bästa upplevelserna är när jag vaknade kl 0500 för att ta mig ut med båt för att simma med delfiner i Kaikora Nya Zeeland, det var flera hundra delfiner i vattnet och jag mådde helt enkelt toppen av denna underbara känsla, kände mig så fri och lycklig när jag låg där och plaskade i vattnet med alla dessa underbara, vackra varelser.
Ett annat uppvaknande är nog när jag hoppade Canyon Swing på Nya Zeeland, 110 meter fritt fall som sägs vara värre än ett bungy jump, är verkligen stolt över mig själv att jag gjorde det men kommer aldrig göra det igen, fallskärmshoppen däremot gör jag gärna om :)
Att stå öga mot öga med ett lejon i Zimbabwe är nog den tuffaste och den konstigaste utmaningen jag haft, och det coola är att det var en fantastisk känsla som spred sig i hela min kropp, det går inte ens att beskriva med ord… magiskt.. fantastiskt... underbart… skrämmande!

Favoritdestination

Den är svår och jag tror det handlar lite om vad man är ute efter just i det tillfället man är iväg och reser. Tidigare var min favoritdestination Nya Zeeland, för det är ett land som verkligen kan erbjuda allt och lite till! Grym skidåkning och superhärliga stränder, ett fantastiskt djurliv, slående natur, underbar kultur och supertrevliga människor.
Nu när jag haft chansen att resa ytterligare, utvecklas, avnjuta andra delar av världen och fått uppleva fler och mer annorlunda destinationer såsom Zimbabwe, Zambia, Namibia, Ecuador & Galapagos, Costa Rica och USA så börjar det bli svårare och svårare att välja ut just en favoritdestination.

Men då jag älskar puls, dans och passionerade människor så skulle jag nog lägga min röst på Ecuador och Costa Rica, där det spanska språket klingar underbart vackert i mina öron, där stränderna är makalöst vackra, samtidigt som klimatet är att dö för, dansen helt sjukt bra, och naturen helt oslagbar, därför väljer jag nog dessa två destinationer.

Specialister
Vi som jobbar på GoXplore har olika specialistområden för att ge dig som kund bästa servicen. Vi besöker våra projekt och destinationer regelbundet samt genomgår specialistutbildningar för att kunna ge dig extra service inte bara på våra projekt utan även på länderna vi erbjuder.
Det är mig du får kontakt med om du vill resa på våra olika program i följande länder:

Costa Rica - Volontärarbeta i Costa Rica
Ecuador - Volontärarbeta i Ecuador
Ecuador - Valprojekt i Ecuador
Kuba - Språk, dans, kultur
Zimbabwe - Lion Breeding
Zimbabwe - Kids & Lions
Zambia - Lion Research
Zambia - Volontärarbeta med schimpanser
Zambia - Volontärarbeta i Zambia
Nya Zeeland - Work & Travel Nya Zeeland
Fiji - Volontärarbeta på Fiji
Fiji - Dive
Sri Lanka - Volontärarbeta på Sri Lanka
Bali - Volontärarbeta på Bali


ANN-LOUISE HORTLANDER

General Manager


Det här är jag

Kvinna med mångårig erfarenhet av rese-branschen och resor i största allmänhet. Jag har jobbat för GoXplore i 12 år snart (2019) . Jag tog steget och lämnade Sverige för att åka utomlands när jag var 18 år, på egen hand och det var det bästa beslut jag tagit. Efter att ha spenderat min tid utomlands med både studier, arbete och resor i olika länder runtom i världen under 6 år ville jag till slut hem till Sverige och fortsätta mitt jobb med det jag älskar: Att inspirera andra till att våga ta steget ut och uppleva världen.
Det är en stor värld och det är ibland svårt att ta steget och ge sig av och det är där vi på GOXPLORE kommer in i bilden. Jag älskar att få hjälpa andra med att planera, inspirera och göra verklighet av sina drömmar. Jag tror verkligen att vi genom att resa blir bättre människor med större förståelse för vår omvärld och varandra.

Bästa reseupplevelsen

Fortfarande sitter känslan kvar från min första nattliga upplevelse att vakna av lejonens ROAM i Namibia. Lätet från de magnifika djuren går rakt genom benmärgen. Att flyga helikopter är något av det häftigaste som finns. Det fick jag första gången göra på Nya Zeeland till toppen av en glaciär. Segelbåten vi åkte på i Whitsunday Islands i Australien var underbar. Att komma sent till flygavgångar är lite av min specialité så de upplevelserna är gång på gång uppfriskande på varje flygplats ( förutom för de jag reser med :) Kulturellt har Kina gjort mest intryck på mig när jag reste runt i sydvästra delen mot Tibet det är otroligt vackert, som en sagobok.

Favoritdestination

Resorna jag gjort har haft sin charm och det är alltid någon incident som man lägger på minnet när man tänker tillbaka men om någon skulle tvinga mig att välja skulle jag säga att för mig är Afrikas kontinent är helt magisk . Zambia , Botswana, Namibia, Zimbabwe Det är helt förförande att vara där. Jag har många gånger de senaste åren rest till olika delar utav Sydafrika och WOW vilka härliga kontraster i norr med alla djur till i söder med Kapstaden och i öster mot Mozambique med ett subtropiskt klimat. Om någon skulle fråga mig vart jag vill resa skulle jag säga Patagonien, bara namnet smakar gott att säga. Om jag skulle få välja att bo någonstans permanent skulle jag välja Nya Zeeland. Vackrare land och befolkning har jag aldrig varit med om. Med det sagt, världen måste upplevas och du bestämmer vart du vill resa och vad som blir ditt favoritresmål.
Jag lovar det kommer ändras för varje land du kommer till.

Specialister
Vi som jobbar på GoXplore har olika specialistområden för att ge dig som kund bästa servicen. Vi besöker våra projekt och destinationer regelbundet samt genomgår specialistutbildningar för att kunna ge dig extra service inte bara på våra projekt utan även på länderna vi erbjuder.
Det är mig du får kontakt med om du vill resa på våra olika program i följande länder:

Nya Zealand - Ranchstay
Work & Travel Australien
Australien All Set
Praktik Australien
Farm & Travel Australien
Teach & Travel China
Wildlife Habitat
Kanada - All Set , Basic
Namibia - Wildlife Rescue Center
Sydafrika - Sport & Adventure
Sydafrika - Volontär i Sydafrika
Sydafrika - Horses & Wildlife
Sydafrika - The Great White
Sydafrika - Living with Orphaned Rhinos
Sydafrika: - Marine & Reef Conservation
Madagaskar
- Volontär Madagaskar

Jag är Certifierad Destinations Specialist i följande länder:
Kanada, Australien, Nya Zeeland , Sydafrika, Namibia , Botswana.
MALIN CAÑABATE

Flight Manager

Det här är jag

Jag började på GoXplore i september 2019 efter många års erfarenhet från resebranschen, främst med inriktning på flyg. Med ett stort intresse för resor försöker jag alltid se till att ha en resa bokad inom snar framtid. Andra stora intressen är mat och musik, gärna samtidigt :)

Bästa reseupplevelsen

Att få köra tvärs över USA från kust till kust och avsluta med att gifta mig med min man på stranden i Florida.

Favoritdestination

Det ändrar sig hela tiden, men USA, Italien och Spanien är länder som jag gärna åker tillbaka till flera gånger om. Jag reste längs östkusten i Australien för ett gäng år sen, vilket var superhärligt, det hade jag gärna upplevt igen!

FREDRIK DAHLBERG

Managing Director

Det här är jag

Nyfiken och hungrig på vad livet har att erbjuda. Pluggat, jobbat och bott utomlands i 4 år och Jobbat på GoXplore i 15 år nu. Gillar att jobba, men att umgås med vänner gärna med mat & dryck inblandat och upptäcka nya kulturer är roligare. Kan man även hålla sig i form under tiden så är ju det toppen.

Bästa reseupplevelsen

När jag var öga mot öga med en 5 meter lång vithaj i Sydafrika, då lärde jag mig verkligen innebörden av ordet ödmjukhet.

Favoritdestination

Australien kommer alltid ligga nära hjärtat, sen vill jag se mer av Sydamerika och utforska Galapagosöarna...
Hem » Vi som jobbar på GoXplore

Senaste nyheter: Boka din resa utan att binda upp dig