Vi som jobbar på GoXplore

ANN-LOUISE HORTLANDER

General Manager


Det här är jag

Kvinna med mångårig erfarenhet av rese-branschen och resor i största allmänhet. Jag har jobbat för GoXplore i 12 år snart (2019) . Jag tog steget och lämnade Sverige för att åka utomlands när jag var 18 år, på egen hand och det var det bästa beslut jag tagit. Efter att ha spenderat min tid utomlands med både studier, arbete och resor i olika länder runtom i världen under 6 år ville jag till slut hem till Sverige och fortsätta mitt jobb med det jag älskar: Att inspirera andra till att våga ta steget ut och uppleva världen.
Det är en stor värld och det är ibland svårt att ta steget och ge sig av och det är där vi på GOXPLORE kommer in i bilden. Jag älskar att få hjälpa andra med att planera, inspirera och göra verklighet av sina drömmar. Jag tror verkligen att vi genom att resa blir bättre människor med större förståelse för vår omvärld och varandra.

Bästa reseupplevelsen

Fortfarande sitter känslan kvar från min första nattliga upplevelse att vakna av lejonens ROAM i Namibia. Lätet från de magnifika djuren går rakt genom benmärgen. Att flyga helikopter är något av det häftigaste som finns. Det fick jag första gången göra på Nya Zeeland till toppen av en glaciär. Segelbåten vi åkte på i Whitsunday Islands i Australien var underbar. Att komma sent till flygavgångar är lite av min specialité så de upplevelserna är gång på gång uppfriskande på varje flygplats ( förutom för de jag reser med :) Kulturellt har Kina gjort mest intryck på mig när jag reste runt i sydvästra delen mot Tibet det är otroligt vackert, som en sagobok.

Favoritdestination

Resorna jag gjort har haft sin charm och det är alltid någon incident som man lägger på minnet när man tänker tillbaka men om någon skulle tvinga mig att välja skulle jag säga att för mig är Afrikas kontinent är helt magisk . Zambia , Botswana, Namibia, Zimbabwe Det är helt förförande att vara där. Jag har många gånger de senaste åren rest till olika delar utav Sydafrika och WOW vilka härliga kontraster i norr med alla djur till i söder med Kapstaden och i öster mot Mozambique med ett subtropiskt klimat. Om någon skulle fråga mig vart jag vill resa skulle jag säga Patagonien, bara namnet smakar gott att säga. Om jag skulle få välja att bo någonstans permanent skulle jag välja Nya Zeeland. Vackrare land och befolkning har jag aldrig varit med om. Med det sagt, världen måste upplevas och du bestämmer vart du vill resa och vad som blir ditt favoritresmål.
Jag lovar det kommer ändras för varje land du kommer till.

Specialister
Vi som jobbar på GoXplore har olika specialistområden för att ge dig som kund bästa servicen. Vi besöker våra projekt och destinationer regelbundet samt genomgår specialistutbildningar för att kunna ge dig extra service inte bara på våra projekt utan även på länderna vi erbjuder.
Det är mig du får kontakt med om du vill resa på våra olika program i följande länder:

Nya Zealand - Ranchstay
Work & Travel Australien
Australien All Set
Praktik Australien
Farm & Travel Australien
Teach & Travel China
Wildlife Habitat
Kanada - All Set , Basic
Namibia - Wildlife Rescue Center
Sydafrika - Sport & Adventure
Sydafrika - Volontär i Sydafrika
Sydafrika - Horses & Wildlife
Sydafrika - The Great White
Sydafrika - Living with Orphaned Rhinos
Sydafrika: - Marine & Reef Conservation
Madagaskar
- Volontär Madagaskar

Jag är Certifierad Destinations Specialist i följande länder:
Kanada, Australien, Nya Zeeland , Sydafrika, Namibia , Botswana.


FREDRIK DAHLBERG

Managing Director

Det här är jag

Nyfiken och hungrig på vad livet har att erbjuda. Pluggat, jobbat och bott utomlands i 4 år och Jobbat på GoXplore i 15 år nu. Gillar att jobba, men att umgås med vänner gärna med mat & dryck inblandat och upptäcka nya kulturer är roligare. Kan man även hålla sig i form under tiden så är ju det toppen.

Bästa reseupplevelsen

När jag var öga mot öga med en 5 meter lång vithaj i Sydafrika, då lärde jag mig verkligen innebörden av ordet ödmjukhet.

Favoritdestination

Australien kommer alltid ligga nära hjärtat, sen vill jag se mer av Sydamerika och utforska Galapagosöarna...
Hem » Vi som jobbar på GoXplore

Johan R beställde vårt Work & Travel Australien program för 6h sedan. Är det något för dig också??!