Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Sedan var jag tillbaka i Norge igen efter 5 underbara månader i Australien. Jag har jobbat på en pub i en liten stad, i Numurkah i VIC, som ligger nära där jag bodde förra gången jag var i Australien på ett jordbruksutbyte. Jag var mest i Numurkah med nya och gamla bekantskaper, men jag tillbringade också en kort vecka i Tasmanien, och två veckor i Sydney, Byron Bay, Nimbin och 7mile beach. Det sistnämnda var på surflägret som också rekommenderas via deras hemsida och det var jättekul! :D Kungsfolk, träning och stämning, och bra vågor! Gör det gärna igen! ;D

Mia K Work & Travel AustralienÖversatt

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!