Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det går väldigt bra här. Jag fick jobb på en nöjespark som heter Luna Park Sydney. Jag trivs, men har lagt ner mycket tid och energi på att hitta ett ställe att bo. Har flyttat ganska många gånger nu, men bor mest i ett område som heter Manly. Jag tror att det som har gjort mest intryck på mig hittills var surflägret. Det var otroligt roligt och väldigt roligt. Träffade många härliga människor och lärde mig surfa. Det rekommenderas till alla även om det är lite dyrt. Annars får jag mycket hjälp av Arbets- och resebolaget här nere. De är några underbara människor som hjälper till med vad det än är. Jag besöker ofta deras kontor i Sydney och några av dem kommer till och med ihåg mitt namn, vilket jag tycker är fantastiskt eftersom det är många backpackers som besöker det. Så det gjorde nog också stort intryck på mig.

Helen Work & Travel AustralienÖversatt

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!