Tre smarta sätt att stanna kvar i Australien

Många har hört av sig till oss som nu deltar i vårt WorknTravel program i Australien och frågat om det finns möjlighet att stanna kvar i landet även när Workn´Holiday paketet gått ut. Det kan ju kännas helt onödigt att lämna solen, beacherna, vännerna och den sköna livsstilen. Här kommer lite tips från oss:

Studera en språkkurs, ta studielån via CSN.
Läs 13 veckor och avsluta med att ta en Cambridge språkexamen. Kombinera med att surfa på Bondi Beach,. Eller dra nytta av 30% rabatt om du pluggar i Cairns. Eller kanske du väljer att njuta av språkskolan Discover English takterass i Melbourne. Cambridgeexamen är en språkexamen som är välkänd över i stort sett hela världen. Kurserna startar 3-5 gånger per år. Vill du veta mer om möjligheten att studera en språkkurs via Blueberry Språkresor? Läs mer här!

Studera på college, ta studielån via CSN.
I Australien finns det många privata college och även statliga college (de kallas TAFE). Här kan du under en termin eller ett år läsa mot ett diplom i olika ämnen t ex Fitness, Business, Photography, Animation och Fashion. TAFE Queensland, APM College of Business and Communication och International School of Colour & Design är några av Blueberry College & Universitets många collegepartners. Vill du veta mer om möjligheten att studera på College via Blueberry? Läs mer här!

Studera på universitet, ta studielån via CSN
Om du vill prova på att läsa på universitet kan du plugga en termin och plocka fristående kurser, ett bra sätt att se vilka ämnen och kurser man tycker bäst om. Du kan också välja att ta en hel utbildning på tre år. Blueberry College och Universitet hjälper dig att söka till ett 30-tal olika universitet och college i Australien. Vill du veta mer om möjligheten att studera på universitet via Blueberry? Läs mer här!

Detta blev publicerat tisdag 02 oktober 2018 kl 12:54

Hem » Nyheter » Tre smarta sätt att stanna kvar i Australien

Ahmad A beställde vårt Ranchstay Kanada program för 276h sedan. Är det något för dig också??!