En resa som kan beskrivas med ett ord; Fantastisk! - Ebba W

Efter 3 veckor i Zimbabwe är jag mer än stolt över mig själv att jag gjorde detta. Det var min första resa på egen hand. Under resan dit kom nerverna fram mer än någonsin. Jag visste redan då att detta kommer bli den bästa resan någonsin!

Väl framme i Antelope Park trivdes jag redan från första början. Miljön, människorna och hela upplevelsen att jobba med parkens djur var en fantastisk combo. Varje dag gick så fruktansvärt fort. Jag fick lära mig så mycket och mina erfarenheter har stärkts i både min engelska men också i mig själv som person. Du får perspektiv på hur världen faktiskt fungerar. Du tar in så otroligt mycket information varje dag så att kroppen är helt död vid dagens slut.

En dag är inte den andra lik. Du får uppleva nya saker från dag till dag. Lära känna människorna och djuren mer varje dag som går. Du som känner för att åka en dag ut till barnhem/klinker/skolor kan självklart göra det. Möjligheterna är stora!

Det bästa på resan var för mig Lion Walks och Elephant Herding. Det är något speciellt med att få komma djuren så nära och lära känna dem. Du känner att du gör en skillnad! Det bästa var även att du fick lära känna så många nya människor kring hela världen. Sitta sent på kvällen kring brasan och höra på allas berättelser och dela med dig av dina. Ni blir som en familj. Kan varmt rekommendera att ta steget ut i världen och göra en liknande resa. Du kommer inte bara få en otrolig erfarenhet utan du gör också en skillnad i världen!

En resa som kan beskrivas med ett ord; Fantastisk!

Reseberättelser från 2017

Vill du uppleva något liknande?! Denna reserapport är från Lions And Elephants.

Hem » Reseberättelse » En resa som kan beskrivas med ett ord; Fantastisk! - Ebba W

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!