Login GoXplore Sweden AB i konkurs

Bokning Community Service

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Community Service. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Det var många som undrade när jag kom hem vad som hade gjort störst intryck på mig under min resa. Även om det är väldigt svårt att sammanfatta i ett par meningar, tror jag det var de små ögonblicken jag hade med andra människor. Som med kvinnan och vindruvsjuicen. Ovärderliga möten som du upplever som volontärarbetare.

Franciska (oktober 2016) // Community Service

Hem » Land » Zambia » Community Service » Bokning Community Service

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig