Login

Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Camilla och jag är ansvarig för Ranchstay Nya Zeeland. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 22 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag fick göra så mycket saker som jag aldrig trodde jag skulle göra. Och nu när jag kommit hem och ska berätta det för vänner och familj är det knappt dem tror mig. Bara min andra vecka på gården fick jag åka iväg med tre hästar och rida med på en "extreme-treck".

Ebba // Ranchstay Nya Zeeland

Hem » Land » Nya Zeeland » Ranchstay Nya Zeeland » Bokning Ranchstay Nya Zeeland

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!