Bokning Vet Zimbabwe

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Vet Zimbabwe. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

: Det var en fantastisk plats att vara, mycket trevliga människor. Det var stort fokus på att alla skulle ha det bra tillsammans och trivas. Det var mer djurpassningsarbete än det var veterinärarbete, men de tog hänsyn till att jag ville studera veterinärmedicin och tog mig därför till lite fler saker, för att lära mig, och låta mig ställa frågor om olika saker. Det är definitivt ett ställe jag skulle kunna komma tillbaka till senare. Du måste vara redo för strömavbrott, eftersom de händer OFTA, och flera dagar kan gå utan ström eller wifi.

Carla Bay Vester Vet ZimbabweÖversatt

Hem » Land » Zimbabwe » Vet Zimbabwe » Bokning Vet Zimbabwe

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar