Bokning Volontär Sydafrika

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Volontär Sydafrika. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Nu har jag kommit hem från en helt fantastisk resa. Kunde inte ha varit bättre:) Det som gjorde mest intryck på skolan var nog hur välkomnande både barnen och lärarna var. Och hur mycket de uppskattade det lilla de har. En annan sak som förvånade mig var hur trevliga och välkomnande de andra volontärerna var. Att resa ensam var inte ett problem eftersom du fick vänner direkt.

Hanne Volontär SydafrikaÖversatt

Hem » Land » Sydafrika » Volontär Sydafrika » Bokning Volontär Sydafrika

Enya W beställde vårt Ranchstay Kanada program för 12h sedan. Är det något för dig också??!