Bokning Wildlife Habitat Australia

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Wildlife Habitat Australia. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver.Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura. Detta är ett icke återbetalningsbart belopp som täcker avbeställningsförsäkring, administrationsutgifter och andra kostnader vi behöver ta i samband med din bokning. Beloppet är 15% av programpriset (minst 2500 SEK) och dras av från programpriset på din slutfaktura. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Jag njuter! Så trevliga människor som jobbar här och trevligt att vara så nära djuren. Det som har gjort mest intryck på mig är definitivt att vara så nära de australiensiska djuren, speciellt kängurur. Har inte jobbat med koalorna än, men jag ser verkligen fram emot det. Tack så mycket för den fantastiska hjälpen och en känsla av säkerhet under hela resan genom GoXplore.

Fride M. 2020 Wildlife Habitat AustraliaÖversatt

Hem » Land » Australien » Wildlife Habitat Australia » Bokning Wildlife Habitat Australia

Vårt nästa informationsmöte är i . Gå med, eller se alla kommande informationsmöten här!