Login

Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

Reser du med Aussie Basic, kan du få hjälp med att söka Working Holiday Visumet för 3490kr

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Hej, Jag har just kommit tillbaka från Work and Travel programmet i Australien. Har haft en helt fantastiskt bra vistelse. Bland annat hade jag olika jobb på fruktgårdar i NSW, plockade körsbärstomater och arbetade på en gård där vi tvättade och packade pumpa, apelsiner och vattenmeloner som ska skickas ut till fabriker eller mataffärer. Fick dessutom en städjobb, som jag skulle kunna komplettera med på eftermiddagar och helger, eller när det var lite arbete på gårdarna. Sen städade jag främst kontor, vilka en var vingårdar. Tack för att du hjälpte till att ordna allt så jag hade en så bra vistelse i Australien!

Marthe Resløkken // Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Erik A beställde vårt Work & Travel Australien All Set program för 239h sedan. Är det något för dig också??!