Login FAQ om COVID-19 & dina kommande resplaner från Sverige

Bokning Work & Travel Australien

Är du redo att boka ditt livs äventyr? Härligt! Mitt namn är Ann-Louise och jag är ansvarig för Work & Travel Australien. Det är mig du kommer att ha kontakt med framöver så tveka inte att ringa mig på 042 17 95 27 om du har några frågor. Alla mina kontaktdetaljer hittar du i detta kontaktkort vilket jag rekommenderar att du laddar hem och lägger in i din adressbok. Så fort du har skickat in din bokning så kommer jag att ta kontakt med dig för att vi tillsammans ska planera din resa! If you never go, you'll never know – Dare to GoXplore!

Personupplysningar Obligatoriska fält är markerade *

Reseinformation

Reser du med Aussie Basic, kan du få hjälp med att söka Working Holiday Visumet för 3490kr

När vi mottagit din bokning kommer vi skicka ett bekräftelsemail med en handpenningsfaktura på 1500 sek. Om du önskar avbokningsskydd blir totalsumman 2000 sek. När handpenningsfakturan är oss till handa kommer du få ett e-post från oss med viktig information och vi kommer fortsätta med bokningsprocessen. Slutfakturan betalas inte förrän 4 veckor innan avresa.

Så slappna av och förbered dig på ett fantastiskt äventyr!

Ville bara tacka för all hjälp du har gett innan jag åkte till Australien, det var jätteuppskattat! Jag har haft en superfin resa och saknar Australien redan. Lärde känna så många fantastiska människor, och har sett och upplevt mycket. Jag önskar att jag kunde ha varit där längre, det hade jag varit om det inte vore för att jag ska studera i höst. Men jag ska åtminstone åka tillbaka till Australien! så tack :) Mycket glad att jag tog en chans och stack, det bästa jag någonsin gjort!

Birgitte // Work & Travel Australien

Hem » Land » Australien » Work & Travel Australien » Bokning Work & Travel Australien

Senaste nyheter: Boka ditt äventyr utan att binda upp dig