Au Pair USA - Informationsmöte online

Vill du lära känna en ny kultur, få bättre engelska & jobba med barn i USA? Då ska du helt klart kika in på vårt Au Pairprogram till USA. Vi bjuder nu in till en online presentation som hålls av vår lokala samarbetspartner i USA, InterExchange, som ger dig svaren du funderingar kring hur det är att vara Au Pair i USA. Självklart är det gratis att delta på presentationen.

Vårt Au Pair program i USA är en möjlighet för dig att bo i en trygg och bra amerikansk familj, jobba med barn, tjäna pengar, studera på colleage och få nya vänner för livet. Vår samarbetspartner i USA är ett av de äldsa och mest etablerade Au Pair byråerna i USA. TIllsammans med oss fokuserar de på att hålla en hög kvalitet på programmet samtidigt som priserna är till en låg kostnad!

Online-presentationen kommer till att introducera dig till vårt Au Pair-program i USA och ge dig information om vilka krav som ställs för att bli au pair. Det är en perfekt möjlighet för alla som är intresserade av att jobba som au pair, men även för den som redan har påbörjat processen med sin ansökan. Det kommer att finnas sex presentationer tillgängliga under juni. Du väljer själv datum och tid för den presentation som passar dig bäst.

Datumen som du kan välja på:

Dissa tiderna är i svensk tid. När du har registrerat din deltagan kommer du att få ett bekräftelsemail med all information.

Välkommen till ett inspirerande och informativt webinar! Ta första steget mot ditt livs äventyr!

Detta blev publicerat onsdag 16 mars 2016 kl 10:11

Hem » Nyheter » Au Pair USA - Informationsmöte online

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar