Möt Clara, vår nya praktikantstjärna


Hej allihopa!

Jag heter Clara och jag kommer att vara på GoXplore under fyra veckor för att göra min praktik. Innan jag började studera på Akademi Båstads yrkeshögskola var jag och backpackade i Sydostasien två gånger. Att resa och få utforska världen har jag alltid sagt att jag vill göra och mitt intresse för resandet har ökat enormt. Min första backpackingresa gjorde jag till Asien där jag besökte Bali, Filippinerna, Singapore och Kuala Lumpur. I Filippinerna trotsade jag min höjdskräck och gjorde mitt första fallskärmshopp. Känslan av att hänga ut med fötterna från ett plan och sedan kastats ut går verkligen inte att beskriva, vilken kick!

Andra resan gick till Filippinerna och Thailand. I Filippinerna, och på ön Dumaguete tog jag mitt dykcertifikat, Open Water. Vilken utmaning men så häftigt och roligt! Att få uppleva den tystnaden och ett helt liv under ytan är verkligen magiskt. Att simma med fiskar, sköldpaddor och rockor är verkligen något som alla borde få uppleva.

Har du själv funderat på att åka till Asien och vill ha lite tips och inspiration? Tveka inte på att skicka mig ett mejl på service@goxplore.se . Hoppas vi hörs av :)

/Clara


Detta blev publicerat fredag 04 oktober 2019 kl 16:18

Hem » Nyheter » Möt Clara » vår nya praktikantstjärna

Senaste nyheter: Olika möjligheter för dig som älskar hästar